Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Αν είμαστε αλαζόνες δεν πάμε πουθενά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στη Μάλτα και να αφυπνίσει τους παίκτες.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η χρονική στιγμή που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Γνωρίζοντας ότι όλοι περιμένουν μία άνετη επικράτηση της Εθνικής κόντρα στη Μάλτα θέλησε να δείξει ότι κανένα ματς δεν έχει κερδιθεί από τα αποδυτήρια.

Έτσι στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα έριξε τους τόνους:

“Με την αλαζονεία, δεν πας πουθενά. Να μην πιστεύουν οι παίκτες ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Είναι αλήθεια ότι είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με φυσιολογικό τρόπο. Για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Θα πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο, ο οποίος θα τα δώσει όλα, δεν θα έχει άγχος, κάτι που είδαμε και στο ματς στη Μάλτα, ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας. Έχει δείξει το χαρακτήρα της. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ, τρέχει πολύ, παίζει άμυνα, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που παίζει. Χρησιμοποιούν το επιθετικό κομμάτι με αντεπιθέσεις.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να έχουμε κατοχή της μπάλας, με υπομονή, χωρίς βιασύνη, για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και με αυτόν τον τρόπο να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αν το κάνουμε με σωστό τρόπο, θα μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε τις αντεπιθέσεις τους, να κλέβουμε τις μπάλες. Αν τα κάνουμε σωστά, οι πιθανότητες της νίκης είναι αυξημένες. Αν πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε με τη φανέλα, κάνουμε λάθος», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος.

Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Μάλτα. Είμαστε στην πρώτη θέση, εξαρτόμαστε μόνο από εμάς και τα δικά μας αποτελέσματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε