Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάντος: Αναγκαστικές οι αλλαγές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα της Εθνικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μάλτα και τόνισε ότι οι κλήσεις έγιναν με βάση τις ανάγκες της ομάδας.

Νέα πρόσωπα στην Εθνική

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε…

Για την κούραση ορισμένων παικτών από τα πλέι οφ:

“Δεν είναι νορμάλ να παίζουν Τετάρτη-Κυριακή. Πρέπει να τα ξαναδούμε τα πλέι οφ. Από την άλλη υπάρχουν και παίκτες που έχουν να παίξουν 45 ήμερες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση, γι’αυτό βγάλαμε αυτή την αποστολή. Θα πάμε σε προπονήσεις δύο ταχυτήτων. Οι ποδοσφαιριστές που ήταν στου Ρέντη τις τελευταίες ημέρες έκαναν δυνατή προπόνηση. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η μεταχείριση σε αυτούς που παίζουν στα τελευταία παιχνίδια συνεχόμενα, για να μην τραυματιστούν.”

Για το γεγονός ότι πολλοί διεθνείς θα ξεκινήσουν νωρίς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις λόγω των ευρωπαϊκών Κυπέλλων:

“Είναι αβαντάζ για την Εθνική. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο είναι τα πιο σημαντικά ματς, οπότε είναι σημαντικό ότι οι διεθνείς θα έχουν καλό ρυθμό αγωνιζόμενοι με τους συλλόγους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.”

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το ματς με τη Μάλτα:

“Κερδίσαμε στο 93’ στη Βαλέτα, οπότε δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Η Μάλτα δεν έχει να χάσει τίποτα. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστές επιθέσεις και να είμαστε απόλυτα οργανωμένοι γιατί οι Μαλτέζοι είναι καλοί στις αντεπιθέσεις και εμείς δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να το κάνουν αυτό. Είναι από τους πιο δύσκολους αγώνες του ομίλους μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε