Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάντος: Δεν είμαι προπονητής του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τη διαμαρτυρία του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ για τη χρησιμοποίηση των παικτών.

Πρόβλημα με Τοροσίδη και Καραγκούνη

Το ντέρμπι… ξεκίνησε! – “Ερυθρόλευκη” διαμαρτυρία στην ΕΠΟ

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν ξεκάθαρος στην απάντηση του για το θέμα με τη χρησιμοποίηση των παικτών του Ολυμπιακού παραμονές του ντέρμπι αιωνίων.

“Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού.” Από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο.

Ο Σάντος μίλησε και για το φιλικό της Τρίτης κόντρα στη Ρουμανία: “Είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το νέο κύκλο της προετοιμασίας της ομάδας για το Euro 2012. Μετά το φιλικό κόντρα στη Ρωσία, στο ματς με τη Ρουμανία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στο παιχνίδι της Παρασκευής και να δώσουμε χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με αρκετά σημεία στην αναμέτρηση της Παρασκευής και αντίθετα ικανοποιήθηκα με λίγα.

Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο ποτέ για να χάσουμε, αλλά όχι επειδή κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ. Θέλουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας το εθνόσημο να υπερασπιζόμαστε τη χώρα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε