Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Δύσκολη νίκη με πολύ γλυκιά γεύση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το σπουδαίο διπλό στη Μπρατισλάβα και τις καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν οι διεθνείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου:

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Φερνάντο Σάντος είπε: “Είναι μια νίκη δύσκολη, αλλά με πάρα πολύ γλυκιά γεύση όπως όλες οι νίκες. Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ισορροπημένο πιστεύω είχαμε μια ελαφρά πρωτοβουλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σλοβακία μπήκε πολύ δυνατά, εμείς αντιδράσαμε σωστά και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ το οποίο ήρθε. Από εκεί και πέρα, μοχθήσαμε πολύ και οι παίκτες λειτουργούσαν με το πάθος που έχουν παρά το μυαλό. Μας πίεσε η Σλοβακία για την ισοφάριση, αλλά αντέξαμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς”.

Σε ερώτηση αν η Εθνική είναι “επαγγελματίας νικητής” είπε: “Θα έλεγα κάτι τέτοιο. Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις οι νίκες δεν έρχονται πάντα και χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις μοχθήσεις να πάρεις τη νίκη. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο”.

Για την τοποθέτηση των παικτών σε σχέση των αγώνων με Βοσνία και Σλοβακία: “Η τοποθετήσεις των παικτών με την Βοσνία ήταν με βάση το 4-4-2, τώρα το αλλάξαμε σε 4-3-3 για να πιέσουμε τον αντίπαλο, άρα οι τοποθετήσεις ήταν τελείως διαφορετικές.

Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στον αγώνα να εξουδετερώσουμε τα όπλα της Σλοβακίας και να έχουμε μια φρεσκάδα με την είσοδο του Νίνη, ο οποίος ήταν φρέσκος και πιο δημιουργικός”.

Για τις καιρικές συνθήκες: “Σίγουρα είναι γεγονός πως αυτές οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν τους Έλληνες παίκτες, αλά μην ξεχνάμε πως οι παίκτες μας αγωνίζονται σε δύσκολα πρωταθλήματα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουμε πως οι παίκτες πήραν τη νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε