Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάντος: Είναι θέμα το να μην έχει ομάδα ο Κατσουράνης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τον Έλληνα μέσο για τα παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία, όμως δήλωσε πως τον απασχολεί το μέλλον του παίκτη, εξήγησε γιατί δεν πήρε τους Τζόρβα, Μαυρία και Χριστοδουλόπουλο και τόνισε πως ο Τοροσίδης κλήθηκε αφού μπορεί να είναι στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος:

Για τον Κατσουράνη
: “Δεν με προβληματίζει για τούτη την ώρα. Όσον αφορά το μέλλον του Κατσουράνη σίγουρα όμως είμαι προβληματισμένος. Γιατί δεν θα έχει σύλλογο ο παίκτης για ένα διάστημα. Όσο σημαντικός και αν είναι για την εθνική, το να μην έχει ομάδα είναι θέμα.”

Για παράδειγμα, εάν φύγει από τον Παναθηναϊκό και δεν βρει σύλλογο δεν θα είναι στο φιλικό του Νοεμβρίου. Εάν βρει θα είναι. Περιμένουμε να δούμε. Για αυτή την αποστολή δεν θα είχε νόημα να μην τον καλέσω αφού μιλάμε για κάτι πολύ πρόσφατο.”

Για τον Τοροσίδη: “Μίλησα τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα. Δεν θα τον καλούσα εάν δεν μπορούσε να είναι 100% στην ομάδα. Η τελική απόφαση πάρθηκε σήμερα. Περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα.”

Για την αποστολή:
“Σε όλες τις αποστολές δεν είναι κάτι γραμμικό. Η αποστολή έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη. Σαλπιγγίδης και Καραγκούνης δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας στους αγώνες με Λετονία και Λιθουανία.

Τζόρβας, Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος έμειναν εκτός αλλά θέλω να πω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Απλώς κάποιοι αναγκαστικά πρέπει να μείνουν έξω. Εγώ όμως συνεχίζω να υπολογίζω σε αυτούς και αν αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός για παράδειγμα, τότε μπορεί να κληθούν. Έχω δει και άλλους ποδοσφαιριστές και περιμένω την ευκαιρία να τους καλέσω.”

Για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία:
“Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Η Εθνική έχει τις προϋποθέσεις να παλέψει και να κερδίσει αυτούς τους αγώνες. Η εμπιστοσύνη προς την ομάδα είναι και παραμένει απόλυτη. Δεν έχω την αλαζονεία να πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη του κόσμου. Ούτε είναι ότι δεν γνωρίζω και δεν σέβομαι αντιπάλους. Ποτέ δεν θα το κάνω αυτό. Απλά γνωρίζω καλά την ομάδα και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια”.

Για τον κόσμο:
“Δεν είναι εύκολα ματς. Αλλά θέλω να πω στους Έλληνες φιλάθλους ένα μπράβο για την παρουσία που είχαμε με τη Λιθουανία. Κάνω έκκληση να έρθουν ακόμη πιο πολλοί οπαδοί με τη Βοσνία. Αισθανόμαστε πολύ καλά με αυτούς και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε”.

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί: “Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που πάνε καλά είναι πάντα στα πλάνα μου. Η επιλογή της αποστολής ποτέ δεν είναι εύκολη.

Παρακολουθούμε την πρόοδο των Ελλήνων παικτών. Παρακολουθούμε και το Γιάννη Παπαδόπουλο. Είδα το Ρόμα Μπολόνια όπου αγωνίστηκε ο Ταχτσίδης. Κάποιοι είναι πιο κοντά και άλλοι πιο μακριά. Τα δεδομένα αλλάζουν. Για αυτά τα ματς πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες που επέλεξα θα μας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.”

Για το σεμινάριο που παραβρέθηκε στην Βαρσοβία: “Μίλησα στη Βαρσοβία για το θέμα των ημερομηνιών των αγώνων. Από το 2014 και μετά, για τα προκριματικά του Euro, θα φύγει η ημερομηνία του Αυγούστου και θα δημιουργηθούν νέες ημερομηνίες. Υπάρχει και άλλο νέο από εκεί. Οι μέρες που θα γίνονται οι αγώνες θα είναι Πέμπτη, Σάββατο, Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα και σε διαφορετικές ώρες.”

Επιστροφή Καραγκούνη στην Εθνική – Οι “εκλεκτοί” του Σάντος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε