Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σάντος: Ένα ακόμη δύσκολο ματς

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής, δηλώνοντας πανέτοιμος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όπως όλα τα παιχνίδια της σεζόν αντιμετωπίζει το ντέρμπι της Κυριακής με τον  Παναθηναϊκό, ο Φερνάντο Σάντος. Επιστρέφουν Εντίνιο, Πάμπλο Γκαρσία.

Τη “συνταγή” που μας έφερε μέχρι εδώ θα ακολουθήσουμε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε ότι δεν περίμενε το αποτέλεσμα με τη Ρόμα για να μάθει ποιος είναι ο Παναθηναικός.

“Είναι ένα παιχνίδι απλό, όλοι ξέρουν τι σκέφτομαι, ποιες είναι οι σκέψεις μου, για μένα δεν υπάρχουν σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά ματς, όλα είναι δύσκολα. Τίποτα παραπάνω από ένα δύσκολο ματς.  Όλες τις μέρες γράφουμε ποια είναι η δική μας φιλοσοφία. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ανεξαρτήτου αντίπαλου ή γηπέδου.
Σίγουρα αναγνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο δυνατό, με δικούς του στόχους, έδειξε χθες ότι είναι δυνατός, συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Ρόμα”, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Στη συνέχεια ο Σάντος ανέλυσε και το σύστημα που ακολουθεί με τους παίκτες του, για να περάσει τη φιλοσοφία του. “Το έχουμε πει όλες τις εβδομάδες ότι οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι. Και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο, το πρώτο είναι η νίκη, αυτό γράφω στον πίνακα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μας. Μετά γράφω τι είναι σημαντικό τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τη νίκη. Να είμαστε καλά οργανωμένοι, με καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο, να αμυνόμαστε και να επιτεθόμαστε σωστά. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, ζωντανοί με την μπάλα ή χωρίς, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι με λάθη, όσο λιγότερα κάνουμε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε για νίκη”. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κόπωση, ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά”, είπε ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει, αλλά διαβεβαίωσε ότι έχει γίνε ο κατάλληλος προγραμματισμός, ώστε η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Εν τω μεταξυ, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ξεκινήσει στο ντέρμπι, καθώς ο Ουρουγουανός είναι πανέτοιμος, ενώ τη θέση του Μουσλίμοβιτς στην επίθεση θα πάρει ο Εντίνιο. Ο Μουσλίμοβιτςακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε