Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Έχει και για την Μάλτα γκολ ο Φετφατζίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Καναδά δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που αναφέρθηκε ειδικά στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Φερνάντο Σάντος σχολιάζοντας το παρθενικό γκολ του μέσου του Ολυμπιακού με την “γαλανόλευκη” τόνισε: “Θα γινόταν κι αυτό. Θα μπορούσε να βάλει και ένα δεύτερο αλλά ίσως το κρατάει γα την Μάλτα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:
 
“Ήταν ένα παιχνίδι που δίκαια κέρδισε η Εθνική. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες δυσκολίες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι. Είχαμε ζητήσει καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι το οποίο δεν κάναμε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να μας πιέσει στην πρώτη μπαλιά, όταν ξεκινούσαμε, δηλαδή, τις επιθέσεις μας.
 
Ήταν ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Μετά το 35’ ανεβάσαμε ρυθμούς και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Στην ανάπαυλα βγάλαμε τους παίκτες που είχαν εμφανή σημάδια κόπωσης. Κάναμε κάποιες αλλαγές και ανεβάσαμε τη δυναμική της ομάδας. Για 25’ παίξαμε πολύ καλά και κάναμε ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πετύχαμε.
 
Από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να κάνουμε κι άλλη αλλαγή, εκτός του Σηφάκη, στο ημίχρονο. Ένοιωσε ένα σφίξιμο ο Μήτρογλου και ξεμείναμε από αλλαγές. Ο Καναδάς δεν έκανε κάποια καλή ευκαιρία εκτός από κάποια στημένα. Εμείς μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε.
 
Είμαι πάντα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν προσπάθησαν. Ισχύει και σήμερα αυτό. Κάποια διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε