Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Μετάνιωσα για τον Παναθηναϊκό

Ο Φερνάντο Σάντος είναι αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ
Ο Φερνάντο Σάντος είναι αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και για το λάθος που έκανε να πάει στον Παναθηναϊκό και να φύγει μετά από τρεις μήνες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Πορτογαλική ιστοσελίδα, ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στη φετινή εκπληκτική χρονιά του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, όμως έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Εγώ κλήθηκα να συμμετάσχω σε ένα πλάνο για την αναγέννηση του πριν από τρία χρόνια. Αυτό έχει αποφέρει αποτελέσματα πιο γρήγορα απ’ ότι είχαμε σχεδιάσει. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε δεύτερη και φέτος είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Ήδη το πρότζεκτ που κάναμε είναι πετυχημένο.

Είχα δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμη χρόνια στην αρχή της σεζόν και αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές στη συνέχεια. Εχω λάβει την απόφασή μου και θα την ανακοινώσω στον πρόεδρο όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.”

Ο Σάντος σκέφτεται την περίπτωση επιστροφής του στην Πορτογαλία:

“Αυτό που με αποτρέπει από το να επιστρέψω στην Πορτογαλία είναι ότι νιώθω πολύ καλά εδώ που βρίσκομαι. Πάντως, έχω μετανιώσει που δεν άρπαξα μερικές ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν. Πριν από εννιά χρόνια είχα δεχθεί πρόταση από την Τζένοα η οποία θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Μετάνιωσα που δεν δέχτηκα εκείνη την πρόταση. Επίσης, μετάνιωσα που ανέλαβα τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια μετάνιωσα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό τρεις μήνες μετά. 
Πήγαινα στις προπονήσεις χωρίς διάθεση, ένιωθα ότι δεν υπήρχε καμία συμπάθεια μεταξύ εμού και των παικτών και ότι τίποτα δεν πήγαινε καλά. Αλλά, ακριβώς τη στιγμή της αποχώρησής μου συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος. Ήταν όμως αργά. Μετάνιωσα που ανέλαβα γιατί ένα μήνα μετά που υπέγραψα εμφανίστηκε έντονα το ενδεχόμενο να αναλάβω την Πορτογαλία και να την καθοδηγήσω στα τελικά του Euro 2004. Ο πάγκος μίας Εθνικής συνεχίζει να είναι στόχος για μένα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε