Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σάντος: Νίκη και στη Λετονία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που τόνισε πως η νίκη στο Ισραήλ δεν θα έχει αντίκρυσμα, αν η Εθνική δεν πάρει τους τρεις βαθμούς και στην Λετονία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:
 
“Είχαμε πει και από χθες ότι θέλαμε να έχουμε πολύ δυνατή και καλή άμυνα, ώστε να μη δεχθούμε γκολ και να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων, αλλά και να κρατήσουμε μπάλα και να κάνουμε επιθέσεις γιατί θέλαμε και εμείς τη νίκη από τη δική μας πλευράς. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνά μας. Νομίζω ότι το Ισραήλ ουσιαστικά δεν είχε κάποια επικίνδυνη φάση στην περιοχή μας. Στο δικό μας μισό ήμασταν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά επιθετικά δεν τα καταφέραμε τόσο καλά γιατί κάναμε πολλά λάθη, κάποια αχρείαστα.
 
Στο ημίχρονο είπαμε στους παίκτες ότι έπρεπε να συνεχίσουμε έτσι αμυντικά, να μην χαλαρώσουμε, αλλά επιθετικά έπρεπε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε και στον επιθετικό τομέα και δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ και το πετύχαμε.
 
Μετά το γκολ, περιμέναμε την αντίδραση του Ισραήλ, άλλωστε δεν είχε τίποτε να χάσει, οπότε έβαλε πολλούς παίκτες στη μεγάλη μας περιοχή αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά. Το τελευταίο 10λεπτο ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα μας όμως καταφέραμε και αντέξαμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη συμπεριφορά που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».
 
Οσο για το αν πλέον είμαστε πιο κοντά στην τελική φάση του Euro, επεσήμανε: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν θα έχει αντίκρισμα η νίκη αν την Τρίτη δεν κερδίσουμε τη Λετονία».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε