Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σάντος: Περιμένουμε τον Εντίνιο

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τη μετεγγραφή του Εντίνιο
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τη μετεγγραφή του Εντίνιο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Φερνάντο Σάντος εκτός από το ματς κόντρα στον Αστέρα αναφέρθηκε και στην επικείμενη μετεγγραφή του Πορτογάλου επιθετικού.

Είμαστε πολύ κοντά στο να έρθει αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα. Γι αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τον παίκτη. Αυτό που μπορώ να πω ότι έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά από την πλειονότητα των παικτών που έχουμε, οπότε μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, εάν έρθει, γιατί ακόμα δεν ήρθε. Θα περιμένουμε. Δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο να γίνουν μετάγραφες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα ψάχνουμε επιλογές που θα μπορούσε να είναι πραγματικά χρήσιμες. Ο Εντίνιο έχει το πλεονέκτημα ότι έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Κι αυτό είναι σημαντικό γιατί έρχονται παίκτες δανεικοί τον Ιανουάριο, ο δεύτερος γύρος κρατά ουσιαστικά 3,5 μήνες, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και δεν προλαβαίνουν να δείξουν τα στοιχεία για τα οποία τους απέκτησες. Αν υπολογίσουμε και το οικονομικό σκέλος, θα είναι μια χρήσιμη μεταγραφή για τον σύλλογο” τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Για το ματς με τον Αστέρα:

“Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι εύκολο, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα στον αμυντικό τομέα, και πιέζει πολύ τον αντίπαλο, ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι κάνοντας καλό παιχνίδι θα πάρουμε τη νίκη. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά είναι μακροχρόνιοι και δεν αποτελούν δικαιολογία. Σε κάθε περίπτωση με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε