Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σάντος: Πρώτα η νίκη αλλά καλή και η ισοπαλία

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στο ματς της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Γεωργία και ξεκαθάρισε ότι ο πρώτος στόχος είναι η νίκη, έστω κι αν χρειαζόμαστε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας.

Κετσπάγια: Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη

Ο Φερνάντο Σάντος αφού έπλεξε το εγκώμιο της Γεωργίας στη συνέχεια έθεσε το στόχο της Εθνικής που δεν είναι απλά η ισοπαλία αλλά η νίκη:

“Θέλαμε από την αρχή να είμαστε στο Euro. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα που θα ακολουθούσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να μπούμε για να κερδίσουμε.

Περιμένω το δώρο για τα γενέθλιά μου από τους ποδοσφαιριστές μου στο παιχνίδι της Τρίτης και θα το μοιραστώ με όλους εσάς. Είναι λάθος να λέμε πως παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Παίζουμε για ένα που είναι η πρόκριση. Αυτό είναι ξεκάθαρο για μας. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι βολευόμαστε με ισοπαλία. Αν κατέβουμε έτσι, θα είναι σαν να αλλάζουμε την ταυτότητα της ομάδας.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να έχουμε σωστή επιθετική λειτουργία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα, δουλεμένη, με έναν καλό προπονητή. Καλά οργανωμένη, προσπαθεί να βγάλει την ταυτότητά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Έχοντας αυτό στο μυαλό και ότι θέλουμε να είμαστε στο Euro, θα μπούμε για να πάρουμε τη νίκη, ξέροντας πως και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρώτος στόχος είναι η νίκη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε