Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σάντος: Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό με το Βέλγιο αλλά γνωρίζει ότι υπάρχει πολύς χρόνος ώστε να τα διορθώσει.

Ευτυ”Χ”ώς το Euro αργεί – Χρειάζεται δουλειά η Εθνική (VIDEO)

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο και στάθηκε κυρίως στην κακή απόδοση των παικτών του από το 15′ ως το 45′:

“Στο πρώτο μέρος υπήρχαν αρκετά πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ήταν αρκετά τα χρονικά διαστήματα που δεν πήγαμε τόσο καλά. Αυτό έγινε διότι δεν κάναμε αυτό που έπρεπε.

Στα πρώτα 15 λεπτά πήγαμε καλά. Από το 15′ και μετά δεν μαρκάραμε τόσο καλά. Το Βέλγιο είναι καλή ομάδα με δυνατούς παίκτες που έχουν ταχύτητα. Ανέλαβε από ένα σημείο και μετά την πρωτοβουλία του αγώνα.

Όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια ήμασταν τόσο κουρασμένοι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές. Ο τρόπος με τον οποίο δεχθήκαμε το γκολ δεν μου άρεσε. Δεν συνηθίζουμε να τρώμε γκολ από τα στημένα.
Στην ανάπαυλα δώσαμε οδηγίες για την αμυντική λειτουργία. Μπήκαμε καλά στο Β’ μέρος και είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας. Είχαμε καλή ανάπτυξη αλλά και κυκλοφορία.

Ίσως στο τελευταίο χρονικό διάστημα που το Βέλγιο έπαιζε με 10 παίκτες θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Μας έλλειψε η δημιουργικότητα και το καθαρό μυαλό. Παίζαμε πιο πολύ με την καρδιά και λιγότερο με το καθαρό μυαλό. Βέβαια γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά. Γι’ αυτό παίξαμε με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.”
 

Τα τελικά θα είναι κάτι άλλο. Θα είναι μία άλλη διοργάνωση το Euro. Θα είμαστε εκεί. Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά για να τα πάμε καλά. Θα έχουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα έχουμε 20 μέρες για να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Θα δούμε που δεν έχουμε πάει καλά, γιατί θέλουμε να πάμε πολύ καλά στον θεσμό.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε