Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάντσες: Προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Ο Κολομβιανός μέσος υποστήριξε πως έχει επέλθει συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά τόνισε πως πρέπει οι Πειραιώτες να τα βρούν και με την Βαλενσιέν. Και άλλοι παίκτες στο… στόχαστρο από Γιουγκοσλαβία.
Μάλιστα, ο 25χρονος χαφ, που βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του και προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Πειραιώτες
 
Να τονίσουμε πάντως πως οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει ανταλλαγή εγγράφων, με τον Ολυμπιακό να στέλνει την πρότασή του και τον γαλλικό σύλλογο να απαντάει. Η Βαλενσιέν ζητάει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Σάντσες, με τη βελτιωμένη πρόταση από τους «”ερυθρόλευκους” να φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Με τον ποδοσφαιριστή φέρεται να υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ περίπου.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Κάρλος Σάντσες είπε:
 
Για τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού:
 
“Δεν έχω μάθει κάτι για βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού . Τελευταία φορά που μίλησα με τον μάνατζερ μου ήταν πριν από τρεις μέρες. Είμαι με την Εθνική και προετοιμάζομαι για το Κόπα Αμέρικα”.
 
Για το αν ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στους “ερυθρόλευκους”:
 
Έχω ξεκαθαρίσει στον εκπρόσωπό μου εδώ και αρκετό καιρό ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ελληνική ομάδα. Θα το κάνω όμως όταν ενημερωθώ ότι έκλεισε η μεταγραφή μου”.
 
Για το αν υπάρχει συμφωνία από τη δική του πλευρά:
 
“Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό προφορικά και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες. Ανυπομονώ να με πάρει τηλέφωνο ο μάνατζέρ μου και να μου πει ότι όλα τελείωσαν. Αν όλα πάνε καλά, θα έρθω στην Ελλάδα όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου με την Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα”.
 
Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα των πρωταθλητών Ελλάδας, μετά την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα και τη αναμενόμενη του Αλεξάνταρ Κάταϊ, η προσοχή στρέφεται στους Πίτερ Γκρμπιτς και Λούκα Τζόρτζεβιτς, από την αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
 
Οι δύο Μαυροβούνιοι βρίσκονται στο στόχαστρο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει εισηγηθεί να γίνουν οι δύο μεταγραφές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε