Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάρωσε τα βραβεία για το 2009 η Ίντερ

Οι πρωταθλητές πήραν τα πιο πολλά βραβεία
Οι πρωταθλητές πήραν τα πιο πολλά βραβεία, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “νερατζούρι” πήραν το βραβείο της κορυφαίας ομάδας στην Ιταλία για την χρονιά που έφυγε καθώς και άλλες πέντε διακρίσεις. Σόου Μουρίνιο.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ψηφίστηκε καλύτερος ξένος και κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ο κορυφαίος προπονητής και ο Ζούλιο Σέζαρ ο κορυφαίος τερματοφύλακας, ενώ ο Ντιέγκο Μιλίτο πήρε την διάκριση του πιο αγαπημένου παίκτη των οπαδών.

 
Όσον αφορά τα υπόλοιπα βραβεία, καλύτερος μέσος αναδείχθηκε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι της Ρόμα, καλύτερος αμυντικός ο Τζιόρτζιο Κιελίνι της Γιουβέντους, και κορυφαίος νέος παίκτης ο Αλεσάντρο Πάτο της Μίλαν.
 
Αυτός που έκλεψε την παράσταση για ακόμη μία φορά ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ίντερ είδε την ομοσπονδία να αναβάλλει το παιχνίδι κυπέλλου της Μίλαν με την Ουντινέζε, την ώρα που την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνο.
 
Ο Μουρίνιο φανερά εκνευρισμένος από το γεγονός αυτό απευθύνθηκε στο πρόεδρο της ομοσπονδίας λέγοντας: “Κύριε Μπερέτα, έχω τέσσερις μέσους τραυματίες και τον Ετό στο Κόπα Άφρικα. Θα ήθελα να μην παίξουμε την Κυριακή, θα σας δώσω το τηλέφωνο μου μετά για να το συζητήσουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε