Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαρωτικός Πανιώνιος! “Τεσσάρα” στην ΑΕΛ

Σαρωτικός Πανιώνιος! “Τεσσάρα” στην ΑΕΛ
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Πανιώνιος συνέτριψε την ΑΕΛ με 4-1 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Ιστορικός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους “βυσσινί”.

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πανηγύρισε άνετα την τρίτη του νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Superleague. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετρά ρεκόρ 3-2-0.

Ο Λάμπρου στο 33΄, ο Γεσίλ στο 50΄, ο Σπιριντόνοβιτς στο 68΄ και ο Μασούρας στο 78΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.  Για την ΑΕΛ μείωσε στο 90΄+1 ο  Φατιόν.

Ο αγώνας

Ο Πανιώνιος ήταν το απόλυτο αφεντικό του γηπέδου. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε το σκορ στο 33′, με τον Λάμπρου να κάνει το δυνατό σουτ και να νικάει τον Μπόζοβιτς. Η ΑΕΛ βρέθηκε μία ανάσα από το 1-1 στο 44′, αλλά ο Κότνικ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση στο πλασέ του Γιοβάνοβιτς, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ιστορικός είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασούντ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50′, ο Γεσίλ έκανε το 2-0, ενώ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Μπόζοβιτς τον νίκησε ισάριθμες φορές σε τετ-α-τετ.

Η ομάδα του Γρηγορίου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 68′ με το πλασέ του κορυφαίου της παίκτη, Σπιριντόνοβιτς. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε στο 77΄ ο Μασούρας, μόλις 13 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φατιόν στις καθυστερήσεις πέτυχε με πέναλτι το γκολ της τιμής για την ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά (81΄ Σταυρόπουλος), Κόρμπος (79΄ Πινιώτης), Σαββίδης, Μασούντ, Λάμπρου, Γεσίλ (64΄ Μασούρας), Σπιριντόνοβιτ.

ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (17΄ λ.τρ. Κούσας), Κρισμάν (83΄ Περόνε), Ναζλίδης, Κρητικός (46΄ Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις