Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαββίδης: Αν αναλάβω ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει επίπεδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκάλυψη για την πορεία των συζητήσεων του με τον Ζήση Βρύζα, όμως ξεκαθάρισε ότι αν όλα πάνε καλά τότε ο ΠΑΟΚ θα ανέβει επίπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε…

Για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να βοηθήσω, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου αδιάφορος για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω τους παίκτες και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Γενικότερα, με συνδέουν πολλά με την Κωνσταντινούπολη και την Τραπεζούντα, για αυτό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».
 
Για τις επόμενες κινήσεις του: «Βρισκόμαστε στο στάδιο των συζητήσεων, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, αλλά όλα είναι εφικτά».
 
Για το τι θα παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση: «Προσωπικά, δεν αλλάζω στρατηγική. Ήρθα εδώ για να δω μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα το αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία».
 
Για τους στόχους του: «Θα δείξει η πορεία των πραγμάτων. Εάν τελικά έρθω στην ομάδα, σκοπός μου είναι ο ΠΑΟΚ να περάσει σε ένα διαφορετικό ποιοτικό επίπεδο, σαφώς ανώτερο. Αλλά, επαναλαμβάνω, βρισκόμαστε προς το παρόν στο στάδιο των συζητήσεων. Βρισκόμαστε, για την ακρίβεια, σε μια διαδικασία συμβουλών και μελέτης του όλου θέματος. Και δεν σας κρύβω ότι συζητάω και με τον Βρύζα, και με τον Ζαγοράκη, και με όλους τους ανθρώπους, για τους οποίους η τύχη του ΠΑΟΚ δεν είναι αδιάφορη».
 
Για την προηγούμενη φορά που ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι χάθηκαν έξι χρόνια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε