Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σε…άλλο γήπεδο ο Φάμπρι – “Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εκτός τόπου και χρόνου ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Πλατανιά, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ τόνισε πως ο διαιτητής δεν πρέπει να κοιμηθεί.

«Ο διαιτητής πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη. Από ένα λάθος του προήλθε το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν έκανα δεύτερη και τρίτη αλλαγή επειδή θεωρούσα οτι ελέγχαμε τον αγώνα. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό σοκ, όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα.

Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι, ήταν το καλύτερο από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Ο κύριος με τα μαύρα αποφασίζει, αυτός παίζει το βασικό ρόλο. Δεν είναι δικαιολογία για την ήττα. Όμως το σημείο στο οποίο βγήκε η μπάλα και το σημείο από το οποίο εκτελέστηκε το πλάγιο είναι 10-15 μέτρα μπροστά. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά ας δει ο διαιτητής της φάση και αν έχω δίκιο να ζητήσει συγγνώμη. Το παιχνίδι καθορίστηκε από αυτό το σημείο, από το πλάγιο που εκτελέστηκε 15 μέτρα μπροστά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε από τη μέρα που ήρθα. Δουλέψαμε συλλογικά, είναι άδικος ο αποκλεισμός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Στη συνέχεια είπε:

Γιατί το γεγονός ότι δεν έκανε άλλη αλλαγή εκτός από αυτή του Μπαρμπαρούση (στη θέση του Μαυρία) και αν ο Παναθηναϊκός πήγε στην Κρήτη για το 0-0: «Δεν ήρθαμε για το 0-0, θέλαμε να κερδίσουμε. Το ότι δεν κάναμε αλλαγές ερμηνεύεται ότι δεν έπαιζαν άσχημα αυτοί που ήταν στο παιχνίδι. Ελέγχαμε το ματς, αλλά από μία άτυχη φάση ήρθε το γκολ και αποκλειστήκαμε».

Για το αν μπορεί να τεθεί θέμα υποβιβασμού του Παναθηναϊκού: «Πάντοτε πρέπει να είμαστε με τη σκέψη ότι πηγαίνουμε προς τα πάνω. Δεν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη του υποβιβασμού. Είδα μια ομάδα σήμερα πιο ισορροπημένη. Σίγουρα της έλειπαν κάποια στοιχεία αλλά δεν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μπλέξει σε τέτοια σενάρια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τη μάχη για τα πλέι οφ: «Θεωρώ ότι θα είμαστε στην 5άδα αλλά πρέπει να προσέξουμε για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες».

Για τα συμπεράσματά του μετά από 2 εβδομάδες παρουσίας στον Παναθηναϊκό: «Μετά από 2 βδομάδες αρχίζουμε και πατάμε τα πλήκτρα. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, ήταν και συνεχίζει να είναι άρρωστος. Προσπαθούμε να του δώσουμε τα καλύτερα φάρμακα. Με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να είμαστε στην 5άδα».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ισπανία: «Από τις μεγάλες; Από μικρός σαν φίλαθλος υποστήριζα την Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν θα ανησυχούσε αν η Εξτρεμαδούρα απέκλειε την Ρεάλ από το Κύπελλο: «Θέλω να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ ο απόλυτα υπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία για να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός εικόνα καλύτερη από αυτή που έχει. Σήμερα η εμφάνιση ήταν καλή».

Πνίγηκε…στα Χανιά! – Ο Πλατανιάς “πέταξε” εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό

Παίζει ο Καζιγιάμα – Με φιλάθλους στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Εκτός αποστολής ο Καρνέζης – Στο χειρουργείο ο Φορναρόλι

Οι “καυτοί” διάλογοι στην Παιανία

Χαμός στην Παιανία – Ποδοσφαιριστής κλώτησε μπάλα προς τον Ελευθεράκη

Πρόβλημα με Καρνέζη, στήριξη από Φάμπρι

“Γκάζια” από Κωνσταντίνου στην Παιανία – “Αναλάβετε τις ευθύνες σας”

Ζήτησε να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος

Φάμπρι κατά παικτών για την ισοπαλία

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη… αρρώστια στο ΟΑΚΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε