Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε διαπραγματεύσεις για Μακούν – “Έκλεισε” Σιόβα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία για την μετεγγραφή του Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι, ενώ προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Άστον Βίλα για να ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Ζαν Μακούν.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ο Ολυμπιακός “έκλεισε” την πρώτη του μετεγγραφή για το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες έφτασαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σιόβα, ενώ ο Πανιώνιος θα βάλει στα ταμεία του 300.000 ευρώ. Τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εισηγήθηκε και την απόκτηση του.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί και την παραμονή του Ζαν Μακούν στην ομάδα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με τον Καμερουνέζο για τριετές συμβόλαιο, ενώ έχουν το δικαίωμα να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που προβλέπει να καταβληθούν 4 εκατ. ευρώ στην Άστον Βίλα. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα για να ρίξουν αυτό το νούμερο και οριστικές εξελίξεις αναμένονται μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε