Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σε δυο εφέτες ανακριτές τα “στημένα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δύο εφέτες ανακριτές θα αντικαταστήσουν τον 9ο τακτικό ανακριτική Γιώργο Κασίμη στην υπόθεση με τα “ύποπτα” παιχνίδια, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Ολομέλειας Εφετών την Πέμπτη
Το ανακριτικό έργο της υπόθεσης των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφαιρείται από τον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη και ανατίθεται σε ανώτερο λειτουργό, δηλαδή σε εφέτη ανακριτή!
 
Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης αποφασίστηκε να ανατεθεί όχι σε έναν, αλλά σε δύο εφέτες ανακριτές, των οποίων τα ονόματα θα γίνουν σύντομα γνωστά.
 
Έτσι, η Ολομέλεια Εφετών της Αθήνας συνεδρίασε και αποφάσισε να ανατεθεί η υπόθεση στον εφέτη ειδικό ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο, ενώ επίκουρος εφέτης ανακριτής ορίστηκε ο Γιώργος Αυγέρης και εποπτεύων εισαγγελέας ο Χρήστος Μπαρδάκης.
 
Επίσης, υπέρ της διαβίβασης της δικογραφίας στο Εφετείο τάχθηκαν 75 εφέτες ενώ κατά τάχθηκαν 28, οι οποίοι ζήτησαν να παραμείνει η υπόθεση στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.
 
Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός του Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν οι κλήσεις σε απολογία των 63 ποινικά διωκόμενων, ενώ σε αναμονή βρίσκεται και η απομαγνητοφώνηση των 39.000 συνομιλιών που βρίσκονται στο συρτάρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε