Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σε εξέλιξη το ΔΣ του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με απόντες τους Πατέρα και Παύλο Γιαννακόπουλο συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ. Πώς αντιδρούν οι φίλαθλοι της ομάδας που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία του συλλόγου. Νέο ΔΣ την Τετάρτη. Συνεχής ενημέρωση.

18.01 Ο Αντώνης Αντωνίαδης είπε ότι δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΠΑΕ. Προτάθηκε από τον Γιάννη Ξυλά, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αλλά αυτός αρνήθηκε. Έτσι θα υπάρξει νέο ΔΣ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ρωτήθηκε ο προσωρινός πρόεδρος του Παναθηναϊκού για το αν υπήρξε κάποιος από τα μέλη που πρότεινε τον Νικόλα Πατέρα. Η απάντηση ήταν ότι ο Πατέρας απουσίαζε από το ΔΣ και το θέμα δεν συζητήθηκε.

18.00 Ο Αντώνης Αντωνιάδης προσπαθεί να κάνει δηλώσεις αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίζουν και φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

17.50 Η αντιπροσωπεία των οπαδών μίλησε με τα μέλη του ΔΣ και κατέβηκε από τα γραφεία ενημερώνοντας τους υπόλοιπους. Αυτό που είπαν είναι ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε νέο ΔΣ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και στο οποίο, όπως μετέφεραν οι οπαδοί, θα είναι όλοι οι μέτοχοι παρόντες. Οι οπαδοί εξέφρασαν στα μέλη του ΔΣ την επιθυμία τους να παραμείνει στην προεδρία ο Πατέρας.  

17.20 Αντιπροσωπεία των φιλάθλων ανεβαίνει στα γραφεία για να εκφράσει τη θέση των οπαδών.

17.05 ΄”Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη” και “Πατέρα, κάνε μία φιλανθρωπία, στείλε τον Γιαννάκη στη Νέα Ζηλανδία”, κάποια από τα συνθήματα που φωνάζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

17.00 Κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν δύο πλακάτ, με το ένα να απεικονίζει τον Τζίγγερ ως χίτλερ και το άλλο να έχει δύο φωτογραφίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, μία που τον παρουσιάζει ως δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο σήμα του Ολυμπιακού, ενώ στην δεύτερη κρατάει τη φανέλα του Ολυμπιακού σαν να πρόκειται για επίσημη παρουσίαση ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων.

16.50 Συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη φωνάζουν οι φίλοι 
του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως εκφράζουν τη στήριξη του στο μέχρι πρότινος πρόεδρο της ομάδας, Νικόλα Πατέρα.

16.45 Πανό κρατούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που πλέον είναι περίπου 1.000. “Σάββατο 29/5: Πρόεδρος ΠΑΟ Νικόλας Πατέρας” και “Με τον διάβολο συμμαχία, σημαίνει προδοσία“. 

16.30 Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν ξεπεράσει τους 600 και συνεχίζουν να έρχονται.

16.05 Το διοικητικό συμβούλιο ξεκίνησε χωρίς τους Πατέρα και Παύλο Γιαννακόπουλο.

16.00 Ο αριθμός των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ολοένα και μεγαλώνει. Ακόμη πάντως δεν έχουν ακουστεί συνθήματα.

15.45 Περίπου 400 φίλοι των “πρασίνων” βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και αναμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας τους.

Έντονη είναι και η αστυνομική παρουσία, με μια διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται έξω από την είσοδο.

Από την συνέλευση θα απουσιάσει ο Νικόλας Πατέρας, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού και εξουσιοδότησε τον μέτοχο, Γιάννη Ξυλά.  Απών και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε