Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σε εξέλιξη το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι μέτοχοι των “πρασίνων” αναμένεται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κρίσιμο ΔΣ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με απόντες τους Βγενόπουλο, Πατέρα, Παύλο Γιαννακόπουλο, Ξυλά και Νίκα.
 
Αντίθετα, το «παρών» στο ΔΣ δίνουν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Τζόνι Βεκρής, Δημήτρης Γόντικας, Στέφανος Ησαΐας, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μαρία Λομβάρδου, Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος, Βαγγέλης Σαμαράς, Παναγιώτης Δάβαρης, Αδαμάντιος Πολέμης, Λεωνίδας Πολέμης.

Τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια θα μάθουν, όπως όλα δείχνουν, σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων. Ο Δημήτρης Γόντικας θα παρουσιάσει δύο βασικά πλάνα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ένα για ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων και ένα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ διατηρεί σε εφεδρεία κι άλλη μία πρόταση, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για τα δύο προηγούμενα. Σε όλες τις προτάσεις του, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνει πωλήσεις παικτών και «σφιχτή» οικονομική πολιτική, με βασικότερο όρο τη μείωση των συμβολαίων που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε