Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σε εξέλιξη το ραντεβού Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου – Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η μέρα που όλοι περίμεναν στον Παναθηναϊκό έφτασε.  Λίγο μετά τις 13:00, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ξεκίνησε το κρίσιμο ραντεβού του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νίκο Πατέρα για το μέλλον του συλλόγου. Το NewsIt σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση γίνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο, στο Σύνταγμα, ενώ επίσημη ενημέρωση αναμένεται μετά το τέλος των συζητήσεων. Έξω από το ξενοδοχείο έχουν συγκεντρωθεί κάποιοι μεμονωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Μετά την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να παραχωρήσει δωρεάν το 25% των μετοχών του στην ΠΑΕ, στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νίκο Πατέρα, οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της πρότασεις.

 
Η πρόταση του μεγαλομετόχου των “πρασίνων” δείχνει ιδανική, ωστόσο Βγενόπουλος και Πατέρας θέλουν να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους, ενώ υπάρχουν και κάποια θέματα για τα οποία δεν έγινε καμία αναφορά στην επιστολή και είναι πολύ σημαντικά.
 
Το σημαντικότερο από αυτά είναι το θέμα του γηπέδου. Στην ατζέντα θα είναι και η μελλοντική χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας, μετά την πρόταση παραχώρησής τους για 2 χρόνια άνευ ανταλλάγματος από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ. Επίσης, θα συζητηθεί η συμμετοχή όλων των μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μαζί με το σκέλος των χρεών και των δανείων που έχει πάρει η ΠΑΕ.
 
Εφόσον επέλθει συμφωνία, οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας θα αποκτήσουν το 50,8 % των μετοχών. Από κει και πέρα, ενδέχεται να τεθεί επί τάπητος και το θέμα του καταστατικού, αφού στις σοβαρές αποφάσεις χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, έχοντας μαζί το 34,5 % των μετοχών (29,7 % και 4,8 % αντίστοιχα), θα μπορούν να ασκήσουν βέτο. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε