Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σε… μαύρο φόντο – ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην σκιά των δραματικών εξελίξεων στα διοικητικά, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ, ο οποίος αγνοεί τη νίκη για έξι παιχνίδια.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα καλούνται να ανασυνταχθούν μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και να διεκδικήσουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ. Οι “πράσινοι” καλούνται, επίσης, να… ξεχάσουν τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο ΔΣ την Παρασκευή και να μείνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, σε αυτή αναμένεται να επιστρέψει μετά από δύο μήνες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, έχοντας παρτενέρ του τον Σαριέγκι, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βύντρα και Σπυρόπουλος.Βιτόλο, Καραγκούνης και Ζέκα θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι.

Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σιμάο αλλά και ο τραυματίας Λέτο.

Από την άλλη οι Κρητικοί, λίγες μέρες μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, καλούνται να διαχειριστούν την κούραση αλλά και την ψυχολογία καθώς συμπλήρωσαν έξι ματς μακριά από τη νίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε