Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σε ρυθμούς… Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια θα πάρουν σειρά το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από τον κυπελλούχο Ελλάδας

Το πρωτάθλημα χάθηκε για τον Παναθηναϊκό και πλέον το μυαλό όλων στο “τριφύλλι”ό είναι ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για να μπορέσει να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να κλείσει -με θετικό ή αρνητικό τρόπο το θέμα παραμονής του Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε και μετά τον 5ο τελικό πως θέλει να μείνει στην ομάδα και έριξε το… μπαλάκι στη διοίκηση. Κοινώς, στο ποσό στο οποίο θα ανέλθει το ύψος του μπάτζετ για τη νέα σεζόν και στο πόσο ανταγωνιστική θα κάνει την ομάδα.

Πάντως, η καθοριστική συνάντηση θα γίνει εντός της εβδομάδας (πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη), με το θέμα να βρίσκεται σε καλό δρόμο, βάσει των προηγούμενου ραντεβού και της παραμονής των Γιαννακόπουλων.

Τα μεγάλα συμβόλαια (π.χ. Διαμαντίδης, Μπατίστ) θα… μικρύνουν και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί ποιοι θα οδηγηθούν προς την έξοδο. Επικρατέστεροι είναι οι Λόγκαν, Σάτο, Μάριτς, Κυρίτσης, Πατ Καλάθης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο αδελφός του Νικ.

Τέλος, μέσα στους στόχους προς απόκτηση βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τον “Ζοτς”, εφόσον συνεχίσει στον πάγκο των “πρασίνων”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε