Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε τροχιά… Ευρώπης ο Ατρόμητος – “Βουλιάζει” ο ΠΑΣ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννινα, “σκαρφάλωσε”στην 5η θέση της βαθμολογίας και μπήκε πάλι σε… τροχιά πλέι οφ. Για τον “Αίαντα της Ηπείρου”, ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, η οποία κράτησε την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Μοιρασμένο από πλευράς… συγκινήσεων το πρώτο ημίχρονο στους “Ζωσημάδες”. Παρόλο που αρχικά δεν είδαμε κάποια καλή ενέργεια από τις δυο ομάδες, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30′, με το δεύτερο γκολ του Τάτου στο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη, αφού τόσο οι Περιστεριώτες, όσο και ο ΠΑΣ έφτασαν μία… ανάσα από το γκολ. Στο 38′ ο Πατσατζόγλου έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Μήτρογλου, ενώ στο 44′ ο Νάστος έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση, στο σουτ του Μπακαγιόκο.

Ο ΠΑΣ πίεσε στην επανάληψη για να φέρει το ματς στα ίσα, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να απειλούν με τις αντεπιθέσεις. Πάντως, οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Μήτρογλου (70′), σε μία… δουλεμένη στην προπόνηση φάση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακαγιόκο, πέντε λεπτά αργότερα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στην συνέχεια, ο ΠΑΣ προσπαθούσε να βρει χώρους αλλά το ανασταλτικό κομμάτι του Ατρομήτου λειτουργούσε εξαιρετικά. Αν και οι Γιαννιώτες είχαν εκπληκτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας, δεν τα εκμεταλλεύτηκαν σωστά και οι Περιστεριώτες διατήρησαν το προβάδισμα που είχαν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46’ Κυριάκος), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Λίλα, Μπεσέρα (61’ Ντε Βινσέντι), Βίλα (81’ Τζάνης), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο. 

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος (91’ Οικονόμου), Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (81’ Αναστασάκος), Μπρίτο (81’ Ιγκλέσιας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε