Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σεισμός” με Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

2000 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Άλμπερτ Ριέρα ο οποίος αποχώρησε με μεγάλη δυσκολία από το Ελ. Βενιζέλος. Ημέρες Τζιοβάνι και Ριβάλντο στο αεροδρόμιο. Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ.

To ΝewsIt κάλυψε LIVE την αποθεωτική υποδοχή στον Ριέρα

Στις 19.15 προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη που μετέφερε τον Άλμπερτ Ριέρα. Εκείνη τη στιγμή το αεροδρόμιο σείστηκε αφού οι 2000 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού παραληρούσαν περιμένοντας να αντικρύσουν το νέο τους ίνδαλμα.

Ο Ισπανός επιβιβάστηκε σε μαύρο αυτοκίνητο και όταν η κλούβα έκανε στην άκρη τότε αντίκρυσε πρωτόγνωρες γι’ αυτόν εικόνες.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Καπνογόνα, συνθήματα και τρομερός ενθουσιασμός από τους φίλους του Ολυμπιακού μόλις είδαν το αυτοκίνητο με τον Ριέρα.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έκλεισαν αρκετές φορές το δρόμο μέχρι τελικά να καταφέρει ο Ριέρα να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο.

Στο επίκεντρο των συνθημάτων το όνομα του Ριέρα, ενώ δεν ξέχασαν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη φωνάζοντας: “Είναι τρελός ο πρόεδρος” και “Δώστε στον Βαγγέλη κι άλλο ούζο, για να φέρει τον Γκατούζο”. Υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν κατά του Παναθηναϊκού, του Σισέ και του Γκοβού: “Σε ψάχνει ο Ριέρα στη Συγγρού, ρε Γκοβού, ρε Γκοβού”.

Ο Ισπανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το “χρυσό” συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε