Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σεϊταρίδης: Δεν περίμενα να πάω στο Μουντιάλ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τις ιδανικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζεται η Εθνική ομάδα και αποκάλυψε πως δεν περίμενε να βρίσκεται στην αποστολή.

“Πονοκέφαλος” με Τοροσίδη

“Προετοιμαζόμαστε σε τέλειες συνθήκες και για πρώτη φορά θα πω, πως δεν μας λείπει τίποτα. Είναι ιδανικές οι συνθήκες,και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν”.

Ο 28χρονος διεθνής άσσος αποκάλυψε πως ανησύχησε έντονα με τον τραυματισμό του και κάποια στιγμή δε, πίστεψε πως δεν θα δώσει το παρόν στη Ν.Αφρική. “Το είχα πάρει απόφαση θα έλεγα κατά 90%, αφού δεν έπαιζα, πως απουσιάσω από το Μουντιάλ. Τα τρία παιχνίδια που έπαιξα στο τέλος με τον Παναθηναικό, μου ανέβασαν την αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι υπέροχα που ο κόουτς με επέλεξε και έτσι θα δώσω το παρόν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου”.
Στην συνέχεια ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του πρώτου αγώνα με την Νότιο Κορέα και στους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ.
“Το ματς με τη Νότιο Κορέα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι,είναι παιχνίδι ψυχολογίας. Παίρνεις τρείς βαθμούς,και ξεκινάς με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σαν τελικός για μας καθώς αν ξεκινήσουμε με νίκη, τότε όλα θα είναι θετικά. Αν χάσεις στην πρεμιέρα μετά επηρεάζεσαι, θέλεις μόνο νίκη στο δεύτερο παιχνίδι,και παίζεις με άγχος. Το μάτς είναι δύσκολο τόσο για μας ,όσο και για τους αντιπάλους μας.
Δεν είμαστε Γαλλία,,Ισπανία, Γερμανία , για να συμμετέχουμε συχνά στο Μουντιάλ. Και μόνο που θα είμαστε στη Ν.Αφρική αποτελεί επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, γιατί η πρόκριση πλήν της Αργεντινής είναι ανοιχτή”, υπογράμμισε.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε