Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σενάρια για Νίνκοβιτς και Ολυμπιακό – Σκέψεις… δανεισμού του Τάτου(;)

Σενάρια για Νίνκοβιτς και Ολυμπιακό – Σκέψεις… δανεισμού του Τάτου(;)

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρονται στο ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” για τον διεθνή Σέρβο χαφ. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Τάτος να δοθεί με μορφή δανεισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες «Sportski Zurnal» και «Β92», το συμβόλαιο του Μίλος Νίνκοβιτς μέσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι Πειραιώτες – μαζί με κάποιες γερμανικές ομάδες – φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για να τον παίκτη.

Ο διεθνής Σέρβος χαφ αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου από το 2004, όμως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του βασικού.

«Την 1η Δεκεμβρίου ο ατζέντης μου θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Ντιναμό για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θεωρώ ότι παίκτες σαν μένα που έχουμε παραπάνω από οχτώ χρόνια στην ομάδα καλό θα είναι να συνεχίσουμε αλλού», δήλωσε ο Μίλος Νίνκοβιτς σε σερβικά ΜΜΕ.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπός του, Νικόλα Νταμιάνατς, τόνισε: «Με την προηγούμενη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα πράγματι υπήρξαν κάποιες συνομιλίες και τον ήθελαν, αλλά με την καινούργια δεν έχουμε κάποια σχετική επαφή. Δεν μπορώ να αποκλείσω να το κάνουν στο μέλλον. Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν στο Κίεβο και θα ξαναπάω τον Δεκέμβριο για να καθοριστεί τι θα γίνει. Το συμβόλαιο του Νίνκοβιτς με την Ντιναμό λήγει τον Ιούλιο του 2013, οπότε είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ντιναμό να τον πουλήσει τον χειμώνα. Έχουμε κάποιες προσφορές στο τραπέζι, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι αυθαίρετο σε σχέση με την Ντιναμό. Πιστεύω πως θα επιλέξουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον παίκτη».

Όσον αφορά την περίπτωση του Αντρέα Τάτου και σύμφωνα με την “SportDay”, στον Ολυμπιακό σκέφτονται να τον παραχωρήσουν με μορφή δανεισμού -σε ομάδα του εξωτερικού όμως-, αφού δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αυτή την στιγμή (τον άφησε στον πάγκο ακόμα και στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή).

Ζαρντίμ: Γκολ και θέαμα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε