Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ

Με τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ – Άρσεναλ και Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ξεκινάει ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων στην Αγγλία.

Στο Λονδίνο ανοίγει η αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ για την σεζόν 2010-2011. Η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, την τελευταία αγωνιστική οι “πετεινοί” είχαν επικρατήσει των “σίτιζενς” παίρνοντας αυτοί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αν στους Λονδρέζους δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τότε δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για την Σίτι. Οι Μάριο Μπαλοτέλι, Γιάγια Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Ζερόμ Μπόατενγκ και Αλεξάντρ Κολάροβ ήρθαν για να “δέσουν” μαζί με τους Αντεμπαγιόρ, Τέβες, Κόλο Τουρέ, Ρομπίνιο, Μπάρι Λέσκοτ, Ράιτ-Φίλιπς, Μπριτζ με κοινό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
 
Στο άλλο ματς που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλο στο πρώτο παιχνίδι με τον Χόγκσον στον πάγκο της. Ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ κατάφερε να πείσει τους Τζέραρντ και Τόρες να παραμείνουν στο “λιμάνι” ενώ οι “κόκκινοι” ενισχύθηκαν σημαντικά με τους Τζο Κόουλ, Γιοβάνοβιτς και Πόουλσεν. Στη αντίπερα όχθη ο Άρσεν Βενγκέρ διατήρησε το βασικό κορμό της ομάδας και η ενίσχυση ήρθε από την Γαλλία με τους Σαμάκ και Κοσιελνί.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις οι πρωταθλήτρια Τσέλσι κοντράρεται με την νεοφώτιστη Γουέστ Μπρομ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την, επίσης, νεοφώτιστη Νιουκάστλ.
 
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (17:00)
Μπλάκμπερν – Έβερτον
Μπόλτον – Φούλαμ
Σάντερλαντ – Μπέρμιγχαμ
Γουίγκαν – Μπλάκπουλ
Γουλβς – Στόουκ
Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ (19:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λίβερπουλ – Άρσεναλ (18:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε