Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σφίγγει ο… κλοιός για ΑΕΚ – Δεν έχει φορολογική ενημερότητα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το διοικητικό αδιέξοδο στην Ένωση παραμένει και πλέον η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο των ανθρώπων της. Προς την… έξοδο και ο Καράμπελας. Ο “δικέφαλος” δεν μπορεί να εκδώσει δελτία και επομένως δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, ούτε να πάρει πίσω τους δανεικούς του παίκτες.

Η… σωτηρία από τους Άραβες δεν φαίνεται να έρχεται, αφού οι όποιες επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπούσε ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και με τις δύο άλλες εταιρείες από τον αραβικό κόσμο, έχουν πλέον “παγώσει”.

 
Την ίδια ώρα, οι αποχωρήσεις παικτών άρχισαν και μετά τον Γκέντζογλου και τον Μπερνς (η περίπτωση του θεωρείται τελειωμένη), σειρά φαίνεται πως παίρνει ο Καράμπελας.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας αμυντικός είναι πολύ κοντά στο να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την Ένωση, μέσα στον Ιανουάριο. Προορισμός του φέρεται να είναι η Γερμανία και πιο συγκεκριμένα η Καρλσρούη, με την οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα.
 
Κι έπεται συνέχεια, αφού ο Κώστας Μανωλάς περιμένει πρόταση από την Κολωνία, ενώ μετά την Έβερτον, ενδιαφέρεται και η Καϊζερσλάουτερν. Σε αναζήτηση ομάδας και οι Λεονάρντο και Μάκος.
 
Μέσα σε όλα αυτά, η ΠΑΕ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά δεν μπορεί καν να εντάξει και πάλι στο δυναμικό της τους παίκτες που είχαν φύγει ως δανεικοί.
 
Η κατάσταση λοιπόν είναι ανεξέλεγκτη στην ΑΕΚ και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί τελικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε