Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σφραγίζει το εισιτήριο η Πόρτο και μαθαίνει τον αντίπαλο της στον “εμφύλιο”

Το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη Βιγιαρεάλ που υποδέχεται την Πόρτο. Ανοιχτός ο άλλος ημιτελικός μετά το 2-1 του Ντα Λουζ.

Ο εκπληκτικός Φαλκάο έκανε καρέ στο Ντραγκάο και η Πόρτο έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στις 18 Μαίου στο Δουβλίνο.

Η Βιγιαρεάλ θα προσπαθήσει να γίνει μόλις η 4η ομάδα στην ιστορία του θεσμού που θα προκριθεί ανατρέποντας εις βάρος της σκορ με τέσσερα γκολ διαφορά. Δύσκολο αλλά ίσως όχι ακατόρθωτο για μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της Ευρώπης.

Γκονσάλο και Άνχελ είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γκαρίδο ο οποίος αναμένεται να παρατάξει φουλ επιθετικό σχήμα για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχει μετά το 5-1 της Πορτογαλίας.

Από την άλλη Μπελούτσι, Ράφαελ και Φουτσίλε είναι τραυματίες ενώ ο Μπόας άφησε εκτός τους Κίεζεκ, Μαριάνο. Ο Φαλκάο θέλει ένα ακόμη γκολ για να ισοφαρίσει τα 16 τέρματα του Γιούργκεν Κλίνσμαν το 1996.

Στον άλλο ημιτελικό τα πάντα είναι ανοιχτά με την Μπενφίκα να έχει μικρό προβάδισμα λόγω της νίκης της με 2-1 στο Ντα Λουζ αλλά και της εμπειρίας της.

Η Μπράγκα θα αναζητήσει το όνειρο χβρίς τους Πάουλο Σέζαρ, Κιμ και Βινίσιους. Από την άλλη δεν υπολογίζονται οι Αϊμάρ, Ρούμπεν Αμορίμ, Σάλβιο και Νούνο Γκόμες.

Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 22.05. Το Μπράγκα – Μπενφίκα θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και το Βιγιαρεάλ – Πόρτο από τη NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε