Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σφραγίζει(;) τον τίτλο ο Ολυμπιακός – Μάχες…για παραμονή και πεντάδα

Σφραγίζει(;) τον τίτλο ο Ολυμπιακός – Μάχες…για παραμονή και πεντάδα

H 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι η πρώτη από τις 4 που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, που όλα τα ματς θα έχουν κοινή ώρα έναρξης (Κυριακή στις 19.00). Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν, το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, η δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο αλλά και το Εργοτέλης – Ατρόμητος που θα κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς και των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό που καίγεται όμως για βαθμούς, να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του (σε περίπτωση που δεν μειωθεί η πρωτόδικη απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών του Παναθηναϊκού).
Οι “πράσινοι” εν μέσω των πολλών οικονομικών προβλημάτων υποδέχονται τον φορμαρισμένο Άρη και μπορεί η υπόθεση τίτλος να έχει ουσιαστικά χαθεί όμως θέλουν να μπουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά στα πλέι οφ.
Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κέρκυρα, με τους Φαίακες να βρίσκονται σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση αφού είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με άμυνα… ανάγκης η ΑΕΚ

 
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και το ματς στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης έχει μπλέξει για τα καλά και υποδέχεται τον Ατρόμητο που θέλει να πλησιάσει κι άλλο τον Παναθηναϊκό.
 
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ η Ξάνθη μετά από 8 σερί νίκες αν δεν καταφέρει να κερδίσει την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας θα μπει σε μεγάλους μπελάδες.
 
Πανιώνιος και Λεβαδειακός θέλουν το τρίποντο για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την παραμονή τους, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ έχουν περισσότερο στο μυαλό τους τα ματς των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος παρά τον μεταξύ τους αγώνα.
 
Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής (Κυριακή 1η Απριλίου στις 19.00)
 
Ξάνθη – Δόξα Δράμας
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Εργοτέλης – Ατρόμητος
Κέρκυρα – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός – Άρης
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Λεβαδειακός
 
Η βαθμολογία μετά από 26 αγώνες
 
1. Ολυμπιακός 64*
2. Παναθηναϊκός 54*
3. Ατρόμητος 47
4. ΠΑΟΚ 46
5. ΑΕΚ 45
6. Άρης 39
7. Αστέρας Τρίπολης 38
8. ΟΦΗ 33
9. Λεβαδειακός 30
10. Ξάνθη 29
11. ΠΑΣ Γιάννινα 29
12. Πανιώνιος 29
13. Εργοτέλης 27
14. Παναιτωλικός 25
15. Κέρκυρα 24
16. Δόξα Δράμας 15

* Το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση της Σούπεε Λίγκας κατοχυρώθηκε στους ερυθρόλευκους με 0-3 ενώ οι ¨πράσινοι” έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Εκκρεμεί πάντως η απόφαση της επιτρπής εφέσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε