Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σγουρός: Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει το δικό της σπίτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος πως μπορεί να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Αττικής.

Ο Γιάννης Σγουρός αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από την συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Πέτρο Πάππα, κάτι που εξέφρασε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νομάρχης Αττικής:
 
Μετά από τηλεφώνημα του προέδρου της ΑΕΚ μου τέθηκε το θέμα δημιουργίας του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια που γκρεμίστηκε για τους γνωστούς λόγους με αποτέλεσμα να μην έχει γήπεδο η ομάδα. Στη συνάντηση ήταν και ο κ. Παππάς. Συμφωνήσαμε πως το πρώτο και ουσιαστικότερο είναι η μελέτη που πρέπει να είναι σύννομη με τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι. Ερασιτεχνική, ΠΑΕ, δήμος και νομαρχία οφείλουν να συνεργαστούν για την κατασκευή του γηπέδου. Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει δικό της σπίτι.
 
Αδαμίδης και Παππάς είναι άξιοι ηγέτες μιας ιστορικής ομάδας. Ο Αδαμίδης είναι ένας σωστός άνθρωπος. Είναι ο τέλειος συνδυασμός σωστών ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της περιοχής. Έχουν σχέδιο και ξέρουν πώς θα το πραγματοποιήσουν. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα και εκεί θα δούμε ποιοι θα τους βοηθήσουν. Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια. Δικαιούνται το σπίτι τους στο πλαίσιο του νόμου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε