weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Σιαλμάς:Με πνίγει το δίκιο – Δεν με ήθελαν και έφυγα!

Σιαλμάς:Με πνίγει το δίκιο – Δεν με ήθελαν και έφυγα! | Newsit.gr
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς μίλησε στην εφημερίδα «Realnews» και τόνισε αρχικά: «Αποφάσισα να μιλήσω γιατί με πνίγει το δίκιο. Και γιατί δεν μ’ αρέσουν το ψέμα και τα παραμύθια. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΑΕΚ κι όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος όχι, δεν με αφορά. Μου αρκεί που ξέρουμε την αλήθεια εγώ και όσοι δεν έδωσαν ποτέ βάση στις ανακρίβειες. Δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Και είναι μέγιστη αναλήθεια ότι σκέφτηκα να κάνω προσφυγή. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο.

Αναγκάστηκα, όμως, να αλλάξω περιβάλλον και φανέλα, από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν με θέλουν. Γύρισα, θυμάμαι, από την Αγγλία και διάβασα στο ίντερνετ ότι θέλω να φύγω. Φως φανάρι, μου έδειχναν την πόρτα της εξόδου και ουσιαστικά μου έλεγαν «Σιαλμά δεν χωράς εδώ, δεν σ’ έχουν ανάγκη». Και δεν το διέψευσαν. Δεν είχα άλλη λύση Ήρθε και η καλή πρόταση από τη Χαζάρ και έφυγα. Αν δεν με ξενέρωναν, τη φανέλα με τον δικέφαλο δεν θα την έβγαζα ποτέ. Είχα τα αρχ…, ξέρεις, να διαλέξω εγώ το 11 για να μην το πάρει κανένας ξένος, αλλά για να σκοράρω κατά του Ολυμπιακού τρέχοντας στη σκεπαστή. Ε, μετά από όλα αυτά δεν νομίζω ότι μου αξίζει να με βρίζουν στον δρόμο και να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον λογαριασμό μου στο ίντερνετ. Αηδίασα. Κάποτε και η υπομονή τελειώνει»

Για το γεγονός πως για έναν χωρισμό δεν γίνεται να φταίει μόνο μία πλευρά:
«Δηλαδή, για πες μου εσύ, που έφταιξα; Στο ότι χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση και έβαλα περισσότερο από δέκα χιλιάρικα από την τσέπη μου επειδή η ομάδα μου δεν είχε τη δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα; Στο ότι αγωνίστηκα για έναν χρόνο απλήρωτος; Στο ότι δάνεισα σε φίλο μου για να αγοράσει διαρκείας ή στο ότι υπέγραψα διακανονισμό για να παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη, χωρίς καν να ξέρω τι λεφτά θα πάρω και πότε; Γράψτε το, ο Σιαλμάς δεν γεννήθηκε σε παλάτια, ούτε έχει οικογένεια τσιφλικάδων πίσω του. Ότι πέτυχε, το έκανε μόνος του, δουλεύοντας σκληρά και συχνά κάτω από τις χειρότερες συνθήκες. Είπα «όχι» σε καλύτερες οικονομικά προτάσεις για να φορέσω τα χρώματα της ΑΕΚ και δεν το μετανιώνω. Όχι όμως να με λένε τώρα εκβιαστή, αχάριστο και φαντασμένο. Πάει πολύ».

Για το αν θα ξαναγυρνούσε στην ΑΕΚ: «Με τον κύριο Βλάχο δεν έχω κανένα πρόβλημα, ενώ θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Νίκο Κωστένογλου για τη στήριξή του. Ναι, θα ξαναγυρνούσα, αρκεί να αλλάξουν πολλά πράγματα και άνθρωποι στην ομάδα. Και ξέρεις κάτι; Μόνο για την ΑΕΚ θα επέστρεφα στην Ελλάδα, για κανέναν άλλον. Πονάει η ψυχή μου που φεύγω, αλλά υπάρχει και η αξιοπρέπεια. Της εύχομαι ό, τι καλύτερο και πικράθηκα πολύ που δεν θα παίξουμε φέτος στην Ευρώπη, παρότι στο γήπεδο τα καταφέραμε».

Αρνητικό ρεκόρ μισού αιώνα στην ΑΕΚ!

#TAGS MM