Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σήκωσαν την κούπα οι Τζάιαντς (ΦΩΤΟ &VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
Το 46ο Super Bowl του NFL ολοκληρώθηκε και οι Νιου Γιορκ Τζάιντς επανήλθαν στην κορυφή του αμερικανικού φούτμπολ κερδίζοντας 21-17 τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς.
Οι Νιου Γιορκ Τζάιαντς ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές στον τελικό του Αμερικάνικου φουτμπολ, νικώντας με 21-17 τους New England Patriots
 
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κέρδισε το δεύτερο Super Bowl μέσα σε 4 χρόνια νικώντας και πάλι στον τελικό, που έγινε στην Ινδιανάπολη, της ομάδα της Νέας Αγγλίας όπως είχε γίνει και το 2008.
 

Το τελικό σκορ ήταν 21-17 υπέρ της Νέας Υόρκης και m.v.p ανακυρήχθηκε ο Ελι Μάνινγκ. Τον αγώνα παρακολούθησαν 74.000 θεατές και 800.000.000 με 1.000.000.000 (!) τηλεθεατές σύμφωνα με τα στατιστικά της Αμερικάνικης τηλεόρασης ενώ μισό λεπτό τηλεοπτικής διαφήμισης κόστιζε στον διαφημιζόμενο 3.500.000 δολλάρια!

ΦΩΤΟ REUTERS

 
Στο ημίχρονο θεατές και τηλεθεατές απόλαυσαν σόου της Μαντόνα σε ένα απίστευτο σκηνικό που στήθηκε και… ξεστήθηκε στο ημίχρονο.

Οι φίλαθλοι των Τζάιαντς ξεχύθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι Νεοϋορκέζοι κατέκλυσαν την Times Square, ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις και προσαγωγές, προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση από τους μεθυσμένους οπαδούς των Τζάιντς. Τα κυριότερα επεισόδια έγιναν στην 42η Οδό.

ΦΩΤΟ REUTERS

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε