Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σημαντική οικονομική διαφορά Ολυμπιακού – Ίβκοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο “γάμος” Ολυμπιακού – Ίβκοβιτς έχει πάρει παράταση αφού οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στα οικονομικά. 2 εκ. ευρώ αξιώνει ο Σέρβος προπονητής και άλλο 1 ως πριμ κατάκτησης στόχων…

Από την πλευρά τους οι Αγγελόπουλοι προτείνουν 1 εκ. ευρώ εγγυημένο και άλλο 1 σε περίπτωση επίτευξης των στόχων. Η διαφορά είναι μεγάλη αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν.

Ο “Ντούντα” δήλωσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θα προπονήσει τη Σερβία στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, κάτι που δεν άρεσει στους διοικούντες της ΚΑΕ αλλά δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς αφού ο “σοφός” θεωρεί ηθική του υποχρέωση απέναντι κυρίως στους παίκτες.

Τα εμπόδια δεν είναι αξεπέραστα αλλά σίγουρα η καθυστέρηση που υπάρχει προβληματίζει τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Στα υπόλοιπα θέματα, ο Σπανούλης δεν έχει απαντήσει ακόμη ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στον Ολυμπιακό και οι “αιώνιοι” γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση Μακιντάιαρ. Ο μάνατζερ του Αμερικανού πλέι μέκερ βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να συναντηθεί αρχικά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η περίπτωση του είναι “εύκολη”, αφού με 230.000 ευρώ μπορεί μία ομάδα να αποκτήσει τα δικαιώματα του από τη Σιένα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε