Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σισέ: Δεν θέλω να δώσω την ευχαρίστηση σε κανέναν να πει ότι με έκανε να φύγω

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού μπορεί να μην ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το καλοκαίρι αλλά εμφανίστηκε σαφώς πιο διαλλακτικός με το ενδεχόμενο παραμονής του.

Ξέσπασε και ο… ήρεμος Φερέιρα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με συνέντευξη του στην Κυπριακή έκδοση του GOAL αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν θέλει να δώσει σε κανέναν την ευχαρίστηση να πει ότι τον έδιωξε από την Ελλάδα.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

“Κοίτα, είναι αλήθεια πως κάποτε, εν βρασμώ ψυχής, λέμε πράγματα. Ίσως θα έπρεπε να περιμένω το σκεφτώ καλά, πριν μιλήσω. Ξέρω ότι η δήλωση μου προκάλεσε πόνο στους οπαδούς κι εγώ δεν είμαι εδώ για να πληγώνω τον κόσμο. Έχουμε πολλά ματς ακόμη μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να προκριθούμε για τα play-off, μετά να νικήσουμε στα play-offs για να πάρουμε μετά την πρόκριση για το Champions League. Αυτά σκέφτομαι προς το παρόν. Το ξέρω πως ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί. Θα τα ξαναπούμε αργότερα, το καλοκαίρι.

Δεν αντέχω την ήττα. Δε μου αρέσει να χάνω και προπαντός δε μου αρέσει να δίνω αφορμές στους αντιπάλους μου για να χαίρονται. Γι’ αυτό και όταν είπα ότι θέλω να φύγω, ήταν πολλοί εκείνοι που χάρηκαν. Αλλά εγώ δε θέλω να δώσω σε κανέναν την ευχαρίστηση να πει “εμείς τον κάναμε να φύγει” και να νιώθουν ότι με νίκησαν. Οπότε, θα το ξανασκεφτώ τι θα κάνω τελικά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε