Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σισέ: Είμαι άρρωστος

Ο ασυγκράτητος Τζιμπρίλ Σισέ στέλνει μηνύματα στον Ντομενέκ
Ο ασυγκράτητος Τζιμπρίλ Σισέ στέλνει μηνύματα στον Ντομενέκ,ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δηλώνει “λυσσασμένος” για μπάλα και είναι έτοιμος να αποδείξει στον Ντομενέκ ότι κάνει λάθος που δεν τον καλεί στην Εθνική Γαλλίας.

Ο Σισέ έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό. Ο μόνος που δείχνει να αδιαφορεί είναι ο εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, ο οποίος δεν τον κάλεσε στο προσεχές φιλικό της Γαλλίας με την Ισπανία. 

Αυτοκράτορας της Ρώμης ο Παναθηναϊκός

Δείτε τα βίντεο του ιστορικού θριάμβου

Αντωνίου: Τα όνειρα φτάνουν ως το Αμβούργο 

Με την Σταντάρ Λιέγης θα παίξει ο ΠΑΟ

Το άρθρο του Γιώργου Χελάκη για το θρίαμβο του ΠΑΟ

Δείτε την εντυπωσιακή υποδοχή της αποστολής του ΠΑΟ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Ο Γάλλος άσος με δηλώσεις του στο canal+ τόνισε:

Εχω μέσα μου πλέον πιο μεγάλη οργή και λύσσα πάντα με την καλή έννοια. Περιμένετε να δείτε τι θα κάνω το επόμενο δίμηνο. Θα εκραγώ. Εχω την πείνα του αρρώστου. Το τέλος της διαδρομής για εμένα δεν είναι το φιλικό με την Ισπανία αλλά τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μην ξεγράφετε τον Τζιμπρίλ. Περιμένετε λίγο ακόμα και θα με θυμηθείτε.

Με τα όσα είπε ο Ντομενέκ φαίνεται ότι με πιστεύει μου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Η δουλειά που έχω κάνει πιστεύω ότι θα δικαιωθεί. Και δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να τα παρατήσω, αλλά να συνεχίσω με μεγαλύτερη ορμή. Εχω μπροστά μου δύο μήνες ακόμα και θα παλέψω σκληρά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε