Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σισέ: “Είμαι παίκτης και οπαδός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος δήλωσε φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χρονιά θα είναι το ίδιο σπουδαία με την περσινή.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, παρέλαβε σήμερα το βραβείο του καλύτερου παίκτη της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική της Superleague, αλλά και για το πως επιλέγει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σισέ:


Για την νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος γιατί ήταν ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι και για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας και κυρίως επειδή ο αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε στο ντέρμπι:
«Ετσι είναι ο πανηγυρισμός μου, έτσι απλά το αισθάνθηκα και έτσι μου βγήκε, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Παίξαμε φιλικό με τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, ξέρουμε ότι είναι δυνατή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αποτέλεσμα, αλλά όλα θα κριθούν από εμάς. Ηταν δύσκολο παιχνίδι το καλοκαιρινό και θα κάνουν το παν για να μας κερδίσουν, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως ότι και να γίνει θα είναι πάντα στο πλευρό μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζεις και για τον κόσμο».

Για το αν είναι μόνο παίκτης ή αισθάνεται και οπαδός της ομάδας: «Δεν είμαι μόνο παίκτης, είμαι και οπαδός της ομάδας. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα εξελιχθεί τόσο σπουδαία όσο και η περσινή».

Για το πως χαλαρώνει πριν από κάθε παιχνίδι: «Δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο και προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο περισσότερο γίνεται».

Για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του:
«Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά χαλαρώνω. Απλά προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου στο σπίτι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε