Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σισέ: Ελάτε στο γήπεδο – Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε στο ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κάλεσμα στον κόσμο να πάρει τα παιδιά του και να πάει στο γήπεδο έκανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας παράλληλα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των “αιωνίων”.

Αναλυτικά η δήλωση του 29χρονου επιθετικού στο aixmi.gr:

“Μου είναι δύσκολο να περιγράψω και να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ίσως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων .

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι απλή… πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο το weekend. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε μετά την λήξη του ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι χαρά ,είναι πολιτισμός. Ας μην κάνουμε τη χάρη σε κανέναν από τους ανθρώπους που μας διώχνουν…”.

“Τζιμπρίλ μείνε μαζί μας”

Με αυτό το σύνθημα υποδέχθηκαν τα παιδιά από το Τζάνειο Ίδρυμα τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Τα παιδιά σήκωσαν ένα πανό που ανέφερε στα γαλλικά: “Τζιμπρίλ είσαι ένας από μας. Μείνε μαζί μας. Παναθηναϊκός για πάντα” προκαλώντας το χαμόγελο του Σισέ ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε