Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σισέ: Η καλύτερη μου σεζόν αλλά δεν τελείωσε ακόμη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ικανοποιημένος για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να παλέψει για μία θέση στην αποστολή της Γαλλίας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός των “πρασίνων” αποτελεί σίγουρα έναν από τους κυριότερους λόγους που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους. Με δηλώσεις του στο “Canal+” ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ τόνισε ότι θα προσπαθήσει σκληρά για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας.

“Είμαι περήφανος που είμαι πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα. Είναι η καλύτερη μου σεζόν αλλά δεν τελείωσε ακόμη. Απομένει ένα ματς πρωταθλήματος και ο τελικό του κυπέλλου. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι όλα αυτά τα πέτυχε στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως σκόραρα πέντε φορές και στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
Μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα σταματήσω την προσπάθεια να κληθώ στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή της σεζόν δεν μιλούσε κανείς για μένα, όμως πλέον είμαι στις 5 ή 6 πρώτες επιλογές. Θα προπονούμαι σκληρά για να πείσω τον Ντομενέκ να με πάρει”, τόνισε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε