Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σισέ – Καβάλα 4-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να κρατάει ζωντανό τον Παναθηναϊκό στην μάχη του τίτλου. Πέτυχε δύο γκολ, σέρβιρε άλλα δύο και έκαμψε την αντίσταση της Καβάλας του εξαιρετικού Αμπντούν. Παρέμβαση “Καπετάνιου” στο μπουθ του συνδρομητικού.  Φωνάζουν για την διαιτησία οι φιλοξενούμενοι.Είπε “όχι” στην προεδρία ο Πολέμης.

 
Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Καβάλα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αμπντούν επωφελήθηκε από το λάθος του Σαριέγκι και με ωραίο σουτ νίκησε τον Τζόρβα. Ο Παναθηναϊκός δεν πανικοβλήθηκε από αυτή την εξέλιξη και αντέδρασε άμεσα. Στο 12ο λεπτό ο Σισέ με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κατσουράνη ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βαγιέχο.

Ο Κατσουράνης πανηγύρισε σηκώνοντας τη φανέλα και από μέσα είχε μπλούζα που έγραφε “Τσίλιας”. Αναφερόταν στον γιο του που τον λένε Βασίλη. Στο χωριό των γονιών της γυναίκας του Έφης, τον Βασίλη τον φωνάζουν Τσίλια.

 
Στο 26΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαριέγκι στον Περεϊρίνια όμως ο Μήτσος αρνήθηκε. Πέντε λεπτά μετά οι ρόλοι δημιουργού και σκόρερ αντιστράφηκαν στους “πράσινους”. Μετά από πάσα του Κατσουράνη ο Σισέ με διπλή προσπάθεια έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως η Καβάλα δεν το έβαλε κάτω. Στο 42΄ ο αρνητικός Σιμάο χρησιμοποίησε το χέρι του μέσα στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και ο Αμπντούν ισοφάρισε πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά τις αλλαγές του Φερέιρα στο 62΄(Χριστοδουλόπουλος αντί Γκοβού και Μαρίνος αντί Γκαρσία) η εικόνα άλλαξε. Οι “πράσινοι” πήραν τα ηνία του αγώνα ωστόσο χρειάστηκαν και.. βοήθεια για να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Στο 63΄ο Νίνης έπεσε μέσα στην περιοχή με τον Μητσιο να δείχνει την βούλα του πέναλτι. Ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Βαγιέχο πετυχαίνοντας το 16 του γκολ στο πρωτάθλημα.
 
Ο Τζόρβας γλίτωσε την ομάδα του από το 3-3 στο 73ο λεπτό μετά από “βολίδα” του Ντικρόκ και στο 83΄ ο Σισέ ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Ο Γάλλος μετά από εκπληκτική κούρσα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χριστοδουλόπουλο για το τελικό 4-2. Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός λίγο έλειψε να σκοράρει για δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βαγιέχο.
 
Ο Παναθηναϊκός νίκησε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας την Καβάλα και μείωσε ξανά στους 5 βαθμούς την διαφορά από τον Ολυμπιακό.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟ (Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης (76’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Γκαρσία (61′ Χριστοδουλόπουλος), Γκοβού (61′ Μαρίνος), Σισέ.

ΚΑΒΑΛΑ (Κάσπερτσακ): Βαγιέχο (71′ Κατεργιαννάκης), Περτζέλ, Περεϊρίνια, Βουτσίτσεβιτς (67′ Γιάννου), Ντικρόκ, Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ονουάτσι (80′ Ναζλίδης), Θεοδωρέλλης, Αμπντούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε