Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Σισε: “Μπορούμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί να μετρά αντίστροφα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γάλλος δεν ξεχνά το Τσάμπιονς Λίγκ και την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, επεσήμανε στην εφημερίδα “L’ Equipe” ότι διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση του Παναθηναϊκού στους “16” του Champions League, ενώ αντίστοιχα την ίδια ψυχολογία έχει και σε ο,τι αφορά την επιστροφή του στους “τρικολόρ”.

“Μπορούμε να προκριθούμε. Πρέπει να νικήσουμε στο Καζάν την Ρούμπιν και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο μας με την Μπαρτσελόνα”, απάντησε όταν ρωτήθηκε αν οι “πράσινοι” έχουν ελπίδες να συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, δεν ξεχνά την εθνική Γαλλίας και θέλει να πείσει με τον τρόπο του, τον Λοράν Μπλάν να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της. “Νιώθω πολύ καλά. Εφόσον συνεχίσω να σκοράρω με το ρυθμό που έχω και φέτος, θα τα καταφέρω. Θέλω μια ευκαιρία ώστε να δείξω ότι δεν τελείωσα από την εθνική ομάδα. Δεν απελπίζομαι και συνεχίζω να πιστεύω”, τόνισε και συμπλήρωσε: “Αφού έπεισα τον Ντομενέκ…μπορώ να πείσω και τον Μπλάν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε