Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σισέ: Πάμε όπως στη Ρώμη!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλά για τον… τελικό με τη Τότεναμ και θυμάται το «Ολίμπικο»! Όσο για τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του; Οι απαντήσεις το Σάββατο!

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά ακόμη και για όσους ζουν την καθημερινότητα της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί το σύμβολο μιας άλλης εποχής του συλλόγου. Θυμίζει ένδοξες στιγμές, ένα παρελθόν τόσο κοντινό αλλά και συνάμα τόσο μακρινό. Έχει συνδυάσει την παρουσία του στο «τριφύλλι» με το νταμπλ του 2010 αλλά και την επική πρόκριση απέναντι στη Ρόμα. Ο Γάλλος «φονιάς» μπορεί να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μέσα στην καρδιά του. Για να είμαστε ακριβείς το τριφύλλι είναι χαραγμένο στο σώμα του. Αμοιβαία τα αισθήματα, εξάλλου.

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Σισέ στο προπονητικό κέντρο της QPR και ο διεθνής επιθετικός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλους και για όλα. Για την αναμέτρηση με την Τότεναμ, το ματς με τον Ολυμπιακό, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό!

Με ενισχυμένο κέντρο ο Παναθηναϊκός – Ανακοίνωσε ενδεκάδα ο Ρότσα

Ρότσα: Πιστεύουμε στην πρόκριση

Βίλας Μπόας: Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός

“Θωρακίζει” τη μεσαία του γραμμή ο Ρότσα

Ρότσα: Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε