Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σισέ: Ποτέ μην λες ποτέ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα και κατά τη βράβευση του ως πρώτου σκόρερ της περυσινής σεζόν, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Λάτσιο και έτσι μόνο τυχαία δεν είναι η δήλωση του, στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ.

Ο Γάλλος άσσος παρέλαβε από τον Αντώνη Αντωνιάδη το βραβείο του πρώτου σκόρερ της περυσινής χρονιάς και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα είπε:

“Στο ποδόσφαιρο τη μία στιγμή είσαι εδώ και την άλλη εκεί. Ποτέ μην λες ποτέ. Λατρεύω αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της. Λατρεύω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται πολύ γρήγορα, για αυτό το λέω.”

Όσον αφορά στο βραείο του, ο Σισέ τόνισε:

“Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ όμορφο να επιβραβεύεται για ότι καταφέρνει. Αισθάνομαι πολύ καλά που κατάφερα να πετύχω τόσα γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τις πάσες που μου έδωσαν και τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ εδώ. Και φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς και να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί τους. “

Φερέιρα: Η “γκέλα” του Ολυμπιακού με τη Δόξα μας βάζει σε εγρήγορση

Από δύσκολο εώς απίθανο να κάνει μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε