Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σισέ: Στο “κόλπο” και ο ΠΑΟΚ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πατρίδα του
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πατρίδα του, έχει επιστρέψει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρωταγωνιστής στα γαλλικά ΜΜΕ είναι σε καθημερινή βάση πλέον, ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη “μάχη” του πρωταθλήματος, την ομάδα του και την Εθνική Γαλλίας.

“Όλα πάνε υπέροχα. Η σεζόν εξελίσσεται φανταστικά. Σκοράρω αρκετά, η ομάδα πάει καλά και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο στόχος ήταν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι άσχημη. Είμαι ρισκαδόρος στις επιλογές μου, αλλά όχι τρελός. Υπήρχαν άνθρωποι που με συμβούλεψαν να μην αφήσω την Αγγλία, όμως η απόφαση ήταν όλη δική μου”, δήλωσε στο Radio Monte Carlo. 

Στη μάχη του πρωταθλήματος ο Σισέ δεν βρίσκονται μόνο οι δύο “αιώνιοι”, σύμφωνα με τον Γάλλο. “Μερικοί λένε ότι επειδή είμαστε 6 βαθμούς μπροστά από τον ΟΣΦΠ ότι υπάρχουν μόνο αυτές οι δύο ομάδες. Λάθος. Υπάρχει κι ο ΠΑΟΚ. Σε ότι αφορά το επίπεδο του συναγωνισμού δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Γαλλία. Κι εκεί η Μπορντό είναι αρκετούς βαθμούς μπροστά όπως εμείς”.

Τέλος, στη διάθεση της Εθνικής ομάδας της χώρας του έθεσε εαυτόν, στέλνοντας και πάλι το μήνυμα του προς τον Ράιμοντ Ντομενεκ, αυτή τη φορά μέσω του France football. “Εάν ο προπονητής με καλέσει στο ματς με Ισπανία δεν θα το μετανιώσει. Θα είναι δύσκολο να με αποκλείσει. Είμαι σε καλή φόρμα και αρκετά “καυτός” τελευταία. Πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν θα πετύχω 25 τέρματα για να φτάσω τον αριθμό που θέλει ο προπονητής μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε