Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σισέ: Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ

Ο Σισέ σκέφτεται μόνο τον τίτλο με τον ΠΑΟ
Ο Σισέ σκέφτεται μόνο τον τίτλο με τον ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γάλλος άσος εντυπωσιάζει με την απόδοση του όμως τα μυαλά του δεν παίρνουν αέρα και δηλώνει πιστός στον Παναθηναϊκό.

Ο Σισέ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους πράσινους στον τίτλο, ενώ κατάφερε να πείσει με την απόδοση του ακόμη και τον Ντομενέκ να τον καλέσει στην Εθνική Γαλλίας. Ο Λουίς Σαχά οριστικά δεν θα μπορέσει να παίξει στο φιλικό κόντρα στην Ισπανία και έτσι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην αποστολή.

Κατά την άφιξη του στη Γαλλία μίλησε στους συμπατριώτες του:

Θα είναι δύσκολο να σε κρατήσει ο Παναθηναϊκός;

“Εξαρτάται. Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι πολύ καλά. Σημασία έχει για μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε, θα προκριθούμε αυτομάτως στους ομίλους του Champions League. Τον Αύγουστο θα είμαι 29 ετών και δεν ξέρω αν θα ήταν έξυπνο από μέρους μου να φύγω.

Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανέναν τραυματισμό. Αγωνίζομαι μόνος μου στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που προτιμώ. Άρχισα άσχημα τη σεζόν, δυσκολεύτηκα για ενάμιση μήνα, αλλά ο κόσμος με βοήθησε και δεν με αποδοκίμασε.”
 
Ο Σισέ αναφέρθηκε και στην κλήση του στην Εθνική:

“Είχα ενοχληθεί λιγάκι επειδή δεν ήμουν στις κλήσεις της εθνικής την Πέμπτη. Λίγες ώρες μετά είχα αγώνα με τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Ρόμα και κατάφερα να πετύχω δύο γκολ. Η χαρά της νίκης αυτής με έκανε να το ξεπεράσω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ την Τετάρτη και έχω την ευκαιρία να αποδείξω πως παραμένω ποιοτικός παίκτης. Ήταν δύσκολο να μείνω δύο χρόνια μακριά από την εθνική, γιατί είχα συνηθίσει να είμαι μέλος της και δεν ήταν εύκολο να τους παρακολουθώ από μακριά. Είχα πει εξ αρχής πως σκέφτομαι πάντα την Εθνική. Έχω πετύχει φέτος 20 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League, όπου αποκλείσαμε τη Ρόμα. Δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου και δεν είμαι υπερόπτης. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Πιστεύω πως μπορώ να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει.”

Διαβάστε τα κατορθώματα του Σισέ

ΠΑΟ: Θύμισε ημέρες παράγκας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε