Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σισέ: Θέλω να το ζήσω

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, την πρόκληση του Καμπιονάτο αλλά και την Εθνική ομάδα που τον έχει πληγώσει.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τη Λάτσιο, αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την Κίνα αλλά η πρόκληση του Καμπιονάτο ήταν τέτοια που τον έκανε να πει το “ναι” στους Ρωμαίους παρά το ότι υπήρχε ομάδα που του προσέφερε πολύ περισσότερα χρήματα.

“Το πρωτάθλημα της Ιταλίας είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης και θέλω να το ανακαλύψω, να το ζήσω. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και για μένα είναι μία εξαιρετική πρόκληση. Θα αντιμετωπίσω κλειστές άμυνες και θέλω να δω που βρίσκομαι, πως θα ανταποκριθώ.

Προέρχομαι από δύο καταπληκτικές χρονιές στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όμως προφανώς δεν ήταν αρκετό. Ίσως γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι κατώτερο από άλλα. Παρ΄όλα αυτά όμως και στην Ελλάδα, πρέπει να προσπαθήσεις για να βάλεις γκολ. Η μπάλα ποτέ δεν πηγαίνει μόνη της στα δίχτυα. Ξέρω τι ήθελα και ξέρω τι θέλω. Δεν θα πεθάνω για την εθνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει καλά την Serie A και θα δούμε τι θα γίνει φέτος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε