Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκάει η “βόμβα” στον Πειραιά – Ο Γκάγκο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Τον 25χρονο διεθνή Αργεντινό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Γκάγκο θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα οι άνθρωποι της Πειραϊκής ομάδας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του κεντρικού μέσου στον Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” έχει δώσει εντολή ώστε να βρεθεί ο παίκτης που αναζητείται ώστε να συμπληρωθεί το παζλ στο ρόστερ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις μέσων (Γκαργκάνο, Γεμπντά, Ανάν), ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως κερδίζει έδαφος ο Φερνάντο Γκάγκο. Ο 25χρονος διεθνής Αργεντινός έχει προταθεί εδώ και καιρό στους Πειραιώτες καθώς δεν υπολογίζετε από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Στον Ολυμπιακό έχουν μπει στην διαδικασία να μάθουν τις απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά ή τον δανεισμό του παίκτη με τις εξελίξεις να αναμένονται για τις επόμενες μέρες.
 
Όσον αφορά τον ίδιο τον Γκάγκο θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης καθώς την περσινή σεζόν με τον Μουρίνιο αγωνίσθηκε μόλις σε 4 ματς, την ώρα που το 2009 είχε 18 συμμετοχές, το 2008 26 και το 2007 31. Ο Γκάκο έδωσε το παρόν στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, ωστόσο αν δεν αγωνίζεται στην ομάδα του πολύ δύσκολα θα κρατήσει την θέση του και στους “αλμπισελέστε”.
 
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε