Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σκάνδαλο και ασυλία”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για την απόφαση της μείωσης της ποινής του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κύκλοι της ΠΑΕ κάνουν λόγο για σκάνδαλο και ασυλία ενώ τονίζουν πως θα έβγαζαν ανακοίνωση αν…

δεν υπήρχε ο αγώνας κατά της φτώχειας.
 
Μώραλης: Θα πάρουμε έναν νεότερο Ιμπαγάσα

Είναι ντροπή, αίσχος. Είναι σκάνδαλο της ΕΠΟ και όσων ενεπλάκησαν στο να παρθεί αυτή η απόφαση.

Είναι υπόλογοι, για όσο μελλοντικά θα συμβούν στους περιβάλλοντες χώρους των γηπέδων. Είναι η δεύτερη φορά που ο Παναθηναϊκός την γλιτώνει.Καλά κάνουν οι οπαδοί του και δημιουργούν επεισόδια, αφού την μία έφταιγαν οι αντιεξουσιαστές και την άλλη άτομα που δεν έχουν σχέση με την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πλέον όποιος προκαλεί επεισόδια, θα τα καλύπτει με ιδεολογικό περίβλημα”, σχολίαζαν οι Πειραιώτες.

Επίσης κύκλοι της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ανέφεραν: “Από ότι φαίνεται υπάρχει ασυλία και το γνωρίζουν καλά με αποτέλεσμα να τα «σπάνε» σε όποια πόλη πάνε.Τα φαινόμενα βίας πρέπει εκλείψουν, αλλά με τέτοιες αποφάσεις συμβαίνει το αντίθετο. Δίνουν κίνητρο και ασυλία, αφού δεν τιμωρούνται ούτε αυτοί, ούτε η ομάδα τους”.

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και οι συνεργάτες του είναι έξαλλοι με τόσο με την ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή. Λόγω του αγώνα ενάντια στη φτώχεια, δεν θέλησαν να βγάλουν κάποια ανακοίνωση, ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ χαρακτήριζαν τον γενικό γραμματέα αθλητισμού ακατάλληλο.

Με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε